onsdag, augusti 22, 2012

En bättre dag

Dagen idag har varit hundra gånger bättre än igår och efter 8h sömn inatt så är jag inte äckligt utmattad heller. Mollan sov ju rätt länge här på förmiddagen också så hon var piggare och gladare. Vi kom ut på stan och hissen fungerade :) Dock var det strömavbrott på stan så kunde inte gå in i hälften av affärerna jag tänkt men fick köpt mig ett nytt mobilskal och täckfilm till mobilen med hjälp av pengarna jag fick av mormor i present. Det är sjukt hur dyra sådana saker är i Sverige, iaf där jag kollade, fick skal och täckfilmen för 14 pund, i Sverige vill dem ha 300kr och dvs ca 25 pund eller så. Nå jag är glad jag inte hittade nåt i Sverige :) Det blev även en vända in till terrys o köpte några barnböcker för o öva läsning med Jamie och den ena hette "When Sophie learns spanish", tyckte den var ett bra sätt o lära mig o barnen lite spanska fraser. Terrys är alltså en affär som säljer begagnade böcker så vi fick 3 barnböcker för 7 pund, dvs 80kr. Sen eftersom övriga affärer var kolsvarta gick vi o mötte Nina och Ida på Fresco :) Satt där tills Trine hörde av sig och sedan mötte vi henne på stan, då var strömmen tillbaka. Blev mer affärstittande men hittade inget förutom att jag köpte det som behövdes åt grabbarna i skoluniform-väg.
Sedan hem till oss o käka lite, snacka lite o barnen lekte lite innan Trine sprang iväg hem för o fixa lite, Leo stannade hos oss. Nina och Mason kom förbi vilket var bra eftersom Mollie som somnat vaknade precis när Leo vart hungrig. Gnälliga bebisar men det löste sig. Leo fick mat och då han fått det kom Trine tillbaka och ammade honom så han blev full innan hon gick o mötte Pelle för dem skulle åka till Malaga i bilen o hämta hennes mamma på flygplatsen. Jag passade Leo tills Johan kom från jobbet, inget direkt problem eftersom jag sedan la honom i vagnen och han somnade :)
Blev sedan en mysig kväll med mina barn med lite plock, bad och mys :) Nu sover dem gott så jag ser på en serie på tv och sitter här...

Min kameramobil skulle behöva bytas ut, blir inga bra bilder längre, men dem får lov att duga. vi ses!


Vätskepaus
Leo
Paradiset
Och vad fann jag där?!
suddig men söt
Jamie
Alex flyger flygplan

Inga kommentarer: