måndag, augusti 20, 2012

Birthday!

Ja idag fyller jag år, 27 hela år, inte så gammalt kanske men illa nog för mig ;) Men trots åldrandet har jag haft en väldigt bra dag!
Jag blev väckt av samtliga älsklingar med frukost och paket på sängen ♥ Fick ett kamerastativ av Pelle och en klockradio med självlysande siffror av Alex, vilket han kom på själv! Perfekta presenter :)
Sen blev det träning och lek i parken med Trine och Leo som vanligt, fast kroppen var slö så blev inte nån högintensiv träning precis... men lite är bättre än inget!
Efter parken var det dags för Jamie att gå med Pappa och köpa sin present till mig, gullungen hade varit mycket bestämd på vad det skulle vara och när dem kom tillbaka med en jättefin blomma förklara han att han gärna ville ge mig en rosa eller lila blomma eftersom han visste att jag tyckte om det. Söta unge!! Fick för övrigt en fin rosa blomma
Sen träffade vi Trine, Nina och Daniela på cafe fresco för lite fika. Efter ett tag insåg vi hur mkt lättare det är o vara hemma med alla dessa ungar så vi gick hem till mig där vi blev kvar skvallrande tills Pelle kom hem vid kl sex :) Ingen middag stod på bordet så vi gick ut på restaurang för o fira lite, vi i familjen alltså, supermysigt! Hem o lägga dem minsta o sen blev det memory med Jamie innan jag gick för o träffa Nina för en simtur i poolen. Superhärligt att motionssimma i solnedgången, och fantastiskt vackert! Och trevligt sällskap var det ju också :) Vi avslutade med en stund i jacuzzin, inget dåligt avslut på födelsedagen!
Tack till alla inblandade och till alla grattishälsningar jag fått under dagen!




Framtida par? Så sött!!

Inga kommentarer: