fredag, juli 06, 2012

En dag på stan

Idag har vi gjort stan, faktiskt turistat lite :) Det kunde varit hemskt mysigt om inte barnen surade och bråkade hela tiden och makens tålamod var lika med noll. Inte för att vi inte hade en bra dag, men den kunde varit gladare, detta ska ju ändå på nåt sätt påminna om semester.
Nå vi gick först i affärer för barnen behövde skor och Pelle en skjorta. Blev även sandaler till mig, shorts till Pelle och ett par tights till mig :)
Sedan vandrade vi drottningsgatan ner till regeringshuset och över till gamla stan där vi åt lunch och så gick vi skeppsbron (tror jag) tillbaka, via slottet och sen kungsträdgården innan vi tog bilen hem. Hämtade killarnas saker, handlade mat o körde ut dem till Ingarö. Vi var även förbi cykelaffären o hämtade Jamies nya cykel som han fått av farmor o farfar imorse. Så nu har killarna varsin cykel i sthlm, kul så länge dem är men mindre kul sen... Nå den dagen, den sorgen. Jag har funderat på o investera i varsin cykel sen iaf. I gib dårå.
NU är Pelle iväg på jobb och imorgon är det jobb, men den är det riktig semester! Ikväll ska jag ta o städa av här i huset så vi inte får skäll för att vi stökat ner ;) Ne men jag är uppfostrad med att man ska hålla rent o snyggt runt mig och nu när grabbarna inte är här o stöka ner så går det o genomföra :D


En dag på stan

En dag på stan


Ny sandal, Jamies nya uppe och Alex nere till höger :)


  
Mollie, så fiiin!

Inga kommentarer: