onsdag, juli 25, 2012

Ormfobi, släktkalas, svensk sommar!

Idag har varit en dag full av fart precis som alla andra. Trodde i min enfald att det skulle bli lite lugnare idag men det blir sällan som man tänkt. Nå detta betyder inte att dagen blev sämre än planerat, bara mer hektisk. Ringde bvc imorse för o kolla när min tid var, det visade sig vara en timma senare så det blev till att gör oss iordning och gå dit. Blev trots det tidiga o gick en vända i Stenungsunds kulturpark.
Allt var bra på Bvc, 7,2kg och 65cm :) Trevligt att sitta o prata en stund, prata allergi och lite bebis i allmänhet, ibland behöver man det.
Efter bvc åkte vi över till öarna, först för att hämta mamma och sedan åka alla till min mormor. När vi svängde ner mot skåpesund och mamma så låg det en orm mitt på vägen. Jag får panik och tvärbromsar och hoppar till i sätet i bilen. Jag har nämligen drömt mardrömmar inatt om hur jag blev jagad av ormar... Efter en stund inser jag att jag sitter i bilen och den ligger på vägen och att den inte kan göra mig nåt så jag kör vidare. Men jag är rädd jag håller på att utveckla en fobi för ormar. Jag som alltid tyckt det är lite larvigt, men efter det där ormbettet så känner jag en okontrollerad rädsla...
Nå vi kom oss iaf iväg ut till min mormor och helt oplanerat dök även min kusin och hennes barn upp och dessutom min bror och dotter. Det var rätt mycket där en stund men det var kul o träffa alla :D
Och när stackar mormor behövde få vila så åkte vi med mamma hem till henne och Lasse på Skåpesund. Där fick vi uppleva svenska sommaren när den är som bäst med sol, hav, båt, mat och trevligt sällskap! Underbart!! Nu sover samtliga barn och jag njuter av lite cola och majskrokar framför tvn och datorn. Livet kan vara sämre! Men jag saknar min make och nu när OS startat är han i sin egna lilla värld :P Men nästa vecka kommer jag hem o stör honom!!


Förmiddagen med parken och bvc
Mollie och Mormor :)
Gammelmormor och killarna

Njuter av Skåpeund
Mer mys och njutning
Svensk sommar när den är som bäst!!

Inga kommentarer: