lördag, juli 07, 2012

Shopping o papparazzi

Idag har det varit jobb för Pelle hela dagen och eftersom pojkarna är på Ingarö med farmor och farfar idag så har jag och Mollie varit ute på egna äventyr. Vi hamnade såklart inne i stan där vi gick i affärer. Jag var på jakt efter en fin klänning, gärna en lite längre en. Men det verkar vara helt ute med längre klänningar så fick bli en kort ist. Den har för jag förtillfället på mig ihop med dem fina jeans shorts som av en händelse också fick följa med hem... Funkar bra ihop, ni kan se de på bild nedan. Nu ikväll är jag o Mollie med på Pelles jobb eftersom han företag har en middag och inte hade någon fotograf så jag leker papparazzi... Får inte betalt men jag får äta god mat så jag klagar inte :) hoppas dem tycker bilderna vart okej, med Mollie med har jag inte haft tid o fokusera på o ta konstnärliga bilder precis...

Imorgon är det semester för hela familjen :)) då blir Ingarö även fast vi nog kommer hänga en hel del inne i stan för o träffa vänner osv under veckan.

Förresten efter att ha provat antal klädesplagg idag kan jag bara konstatera att jag numer inte kan handla kläder på big and beautiful längre. Ja för jag har blivit för liten ;) inte liten liten, men det var nog mer än 6 år sen 42 var min officiella storlek. Och Inte bara på en stor modell... Så jag är nöjd!


jag står så jag ser gravid ut men det är jag inte ;)

Inga kommentarer: