lördag, juli 28, 2012

Slapp Lördag

Idag har jag fått gått igenom klart flyttlådorna och påsarna från lagret. Var fullt av gamla skolböcker och vykort och brev, måste erkänna att jag slängde det mesta! Spara några läsböcker åt Jamie å han kan lära sig läsa även på svenska men annars, vad ska jag ha anteckningsböcker och skit till?!
Sen har vi varit upp till garaget på Kristinedal och lämnat av dem kartonger och påsar som skulle sparas. Skönt o bli av med det och hundra gånger lättare och göra det nu när killarna inte är här! När
vi ändå var ute och åkte så plocka vi upp Carro och åkte till McDonalds och åt lite mat, sen till Ica o handla lite annan mat och onyttigheter innan vi släppte av Carro igen och åkte hit hem.
Mollie har lite feber idag så hon är rätt gnällig, men just för tillfället är hon rätt nöjd med o leka på golvet så jag passar på o sitta här lite. Kvällen består av mys med min docka, inga planer! Förta dagen en jag kom till verige som jag har inga planer alls tror jag! Och när man inte har grabbarna här och tjatar så är det sjukt skönt att kunna bara vara, greja lite, slappa lite, sova middag med Mollsan, äta hur och när man vill och vad man vill! Semester för mig idag alltså!


Världens finaste lilla tjej!
Släng och skänk högen...
Cool sur brud
titta vad man kan göra med docka ;)

Inga kommentarer: