måndag, juli 23, 2012

Lite vemodigt


Idag har vi varit och lämnat Pelle på flygplatsen, lite vemodigt eftersom det vart slutet på familjesemestern och eftersom vi blir isär i 1½ vecka. Men med 1½ vecka kvar här så ska jag nog hinna med dem kompisar som visar intresse o ses, hade Pelle varit kvar kanske jag inte kunnat med att träffa alla mina vänner eftersom han inte skulle tycka det var lika roligt. Nå nu får han jobba och underhålla dem 3 som bor hemma hos oss på sina semestrar :) Och så får jag och barnen göra det vi vill. Sen ses vi hemma i Gib och kan återvända till vår vardag ihop!

För övrigt idag har vi varit till lekplatsen utanför Carro och då kom hon ut o snacka medan barnen lekte. Sen träffa vi mamma på torget, kolla lite i affärer och fika. Sen handla lite mat, låna filmer på bibblan och så hem, äta, duscha barn, se film, lägga barn och nu Nathalies TV-tid!

Planen för denna veckan är o träffa Pernilla och lilla Alma på torp imorgon, åka till mormor på onsdag, träffa Carro på torsdag och sedan är helgen inte planerad.
Nästa vecka ska jag träffa en eller två tjejer i gbg som även dem gått igenom hjärtoperationer, ska bli mycket spännande! Jag har bara haft kontakt med den ena så vi får se vilken den andra tjejen är! Jag hoppas då kunna leja ut grabbarna för att kunna prata med dem utan o bli avbruten konstant.


Inga kommentarer: