tisdag, maj 22, 2012

Baka, poolen, blod och Zumba

Tisdagen är över och jag har ändå varit rätt produktiv som har bakat bröd, tvättat 2 maskiner tvätt, varit till poolen några timmar, tagit hand om en gnällig bebis, torkat blod på bebis, torkat blodig spya, hämtat Jamie, läst lite bok (Devine evil av Nora Roberts), avbrutit ett antal bråk, Lagat middag, gått på Zumba, varit på morrisons o fått bordet o parasollet till balkongen (Anne e så snäll!), duschat och så satt mig här ;) Puh!

Antar att blodet o spyan fångade er blick mest, det var inte så allvarligt som det låter. Mollie satt i mitt knä vid köksbordet, böjde sig fram o började tugga på stolen bredvid. Självklart var den för hård o tandköttet gick sönder... Det började blöda en massa och det gillade hon inte. Jag torkade men för o få tyst på henne fick jag amma. Efter amningen sitter hon i mitt knä då hon plötsligt spyr, mysig blodblandad spya. Riktigt läskigt även fast jag visste vart blodet kom ifrån...

Har iaf haft en bra dag även fast den inte blev som det var tänkt från början. Skulle ha träffat Trine men hon blev tyvärr sjuk. Jag har också periodvis haft riktigt kasst humör... Men nu är denna dag över och imorgon är ju som bekant en ny dag :) Ska träffa Daniela en vända men annars är inte så mycket inplanerat.


Jag har det rätt bra ändå...
Alex älskar o leka i poolen :)
Grr nu har jag dig!!
Inte i hundra form idag...

Inga kommentarer: