onsdag, maj 23, 2012

In med det nya, ut med det gamla!

Här håller sig värmen stabil och precis lagom, annat verkar det vara i Sverige om man ska döma ut ifrån alla kommentarer på Facebook. Nå jag är iaf nöjd här i Gibraltar även fast jag kan sakna den där känslan som kommer med värmen i gamla svedala. Fördelen här nere är att man inte måste "passa på när det är fint väder" för man vet att det är sol imorgon också :) Och om det av en händelse är dåligt väder här så måste man nästan "passa på o vara inne med gott samvete" ;) Så tja, tvärtom mot vad man varit van vid...

Dagen idag har spenderats på bästa sätt. Först välförtjänt sovmorgon för mig medan maken lämnade J i skolan och gjorde morgon med dem andra 2. Inte illa, inte illa! Sen så blev det frukost och lite soffhäng innan jag gav mig på bordet på balkongen, inte så lätt som man skulle kunna tro o montera :) Men fint blev det ivf!
Sen fick vi gå en vända till morrisons innan vi mötte Daniela o Lu för lite fika. Blev även en vända på stan då Alex passade på o somna. Sen hämta Jamie och möta Daniela vid poolen. Daniela fick även med en annan vän o hennes 2 döttrar, en tjej jag träffat lite innan så de var rätt trevligt. Faktiskt den tjejen som håller i dem lekgrupperna jag brukar gå till!
Sen hem o käka rester till middag med maken innan det blev kvällsbestyren. Mollie somnade vid bokläsningen och nu är även killarna i säng.
Så nu infinner sig lugnet, himla skönt! Får se om jag ger mig på en ny tv-serie eller om jag ska läsa lite mer bok... Imorgon blir det iaf till o leka med Trine, dvs om hon håller sig frisk den här gången :)


Gamla bordet och stol/ar

Nytt och fräscht bord och solstolar + fina barn på köpet
Utsikt från vår balkong om man kollar höger
Utsikt från vår balkong om man kollar rakt fram
Utsikt från vår balkong om man kollar vänster
Knäppa familjen, bokläsning - fast ingen verkar lyssna :D



Inga kommentarer: