fredag, maj 11, 2012

Friday

Förkylningen kvarstår på mig idag, hes och kraxar som en kråka, nyser och snyter mig, hostar och rosslar. Hade tänkt mig en lugn dag hemma med endast hämtning av Jamie, Pelle skulle ta Alex till simskolan och så. Men saker blir inte alltid som man tänkt sig, nu har Pelle åkt på förkylningen och är lika sänkt som jag var igår. Han sitter på jobbet o knaprar piller men går hem sen när det är dags o hämta Jamie o så får jag ta simskolan iaf. Nå jag är inte jättesänkt idag så det ska jag nog klara av, men nu känns det ännu fånigare att jag ställde in min dejt med Annika... Men kanske lika bra det, för annars hade det blivit ännu mindre ta det lugnt... Nå barnen är iaf friska och det är ju alltid något!

Och nu har jag beställt barnens säng så måndag får vi den :) Och hyresvärden kunde kasta ut den gamla tom Tisdag så det löser sig, ingen behöver sova på golvet trots allt :)
Och FK har äntligen hört av sig och har jag tur får jag min mammapeng relativt snart. Bara V kvar nu och sen har det mesta löst sig. Då kanske vi kan återbetala ett par gamla skulder och sen få njuta av att Pelle tjänar bra. Känns ju lite fånigt o klaga över pengabrist när P har en bra lön, men dubbla boenden under 9 månader har den effekten... Nå knutar som knyts upp, stenar som lättar, känns bra!

Jag tar tillbaka det, nu ringde dem o sa att killarnas säng inte kommer förrän slutet av nästa vecka iaf. att jag ens trodde att det löst sig...

Inga kommentarer: