onsdag, maj 16, 2012

Onsdagen

Idag har jag ju varit till frisören, det besöket tog ca 2 timmar och Anne kikade in o hjälpte mig lite i frisyrvalet. Trevligt o träffa henne lite, vi bestämde dessutom att vi ska gå ut själva o äta imorgon.
Efter frisören mötte jag upp svärisarna, Trine o Leo o så M o A såklart och så gick vi över till Spanien och gick på marknad. Fick fixat sjalar som snuttefiltar åt Mollie då filtarna vi har börjar bli för tjocka här i värmen. Hon drar nämligen alltid filten över huvudet för att sova. Och sen fick jag köpt mig en solfjäder, något ja titta på hela förra sommaren men aldrig fick tummen ur o köpa.
När marknaden stängde o bebisarna skrek av hunger så vart det sen lunch och sen så fick vi hämta Jamie i skolan. Lite lekplats blev de o sen gick vi alla till casemates för fika och lite shopping igen.
Sen var klockan plötsligt strax efter fem o jag gick o mötte Pelle vid bion eftersom vi ville se Avengers som gick klockan sex. Blev bio och sedan middag på biancas då framtidsplanerna bestämdes. Inget jag tänker dra nu dock eftersom jag bloggar på mobilen...
Förresten har jag aldrig varit på en bio då så många sprungit på toa som idag, tom Pelle som kissa precis innan filmen behövde gå mitt i och jag lovar att 15-20 pers till sprang under filmen. Vätskedrivande i drickan?!

Här kommer ett par bilder från idag, bl.a. På mig i nya frisyren, lite bättre bilder.

1 kommentar:

Anonym sa...

ÄLSKAR din frisyr!! skit snyggt Nlie!!!