tisdag, december 20, 2016

Mollie - My little star!

Igår så var jag på Mollies nativity play, alltså julspel om när Jesus föddes. Tyvärr hamnade jag på fel sida så fick inte så bra bilder, men oavsett blev vi ombedda att inte lägga ut bilder på alla barnen online. Men Mollie och hennes klasskamrater var stjärnor hela bunten, söta, glada stjärnor och våran Mollie sjöng med en enorm inlevelse, sötaste! Alla barnen var jätteduktiga och det var en mysig halvtimme. 
På eftermiddagen hade dem föreställning igen, efter skoltid, så jag och Nadine hjälpte varandra, hon skulle på den sena föreställningen då Maia var med också så jag tig med alla pojkarna hem, inklusive hennes Oscar och så tog hon med sig Mollie och Maia hit efter föreställningen. Sen hade vi playdate, det var länge sen så vi glömde bort tiden och satta o snackade länge -trevligt!

Idag hade jag återbesök hos doktorn för mitt knä, jag fick ju själv be om en tid och då bokades denna. Det visade sig att dem bokat in mig hos fel doktor så jag träffade en höft specialist... eh ja, han tittade inte ens på knät men frågade lite allmänt och bad mig sen gå ut och be om en tid till knäspecialisten ist... fick vänta en bra stund innan dem rett upp det hela, men knä doktorn kunde inte träffa mig förrän efter vi är tillbaka i januari, så mina frågor och funderingar får vänta ett tag till... inte en ursäkt fick jag heller. Jaja jag fick iaf en utflykt i morgontrafiken ;)


Min lilla stjärna

Inga kommentarer: