onsdag, december 14, 2016

Jaha

Det är så häftigt, jag känner hur styrkan och stabiliteten i knät sakta kommer tillbaka! Igår kom jag på mig själv med att skutta ner för trapporna, idag vinklade jag knät sådär som alltid resulterat i smärta utan att något hände. Jag kände hur hjärnan liksom förberedde sig på smärtan när jag gjorde rörelsen för att sedan bli extremt förvånad när smärtan uteblev :) Knät är fortfarande svullet och värker efter för hög belastning men belastningen är betydligt högre än den va för bara ett par veckor sen. Som mål i slutet av min sjukgymnastik så satte sjukgymnasten att jag skulle kunna gå med Lucy ett par km, jaaa det har jag redan klarat av! Våra promenader blir längre varje dag, vi behöver det båda två, hon för att hon börjar bli tjock och jag för att jag redan är tjock plus att det bygger på min självkänsla att klara av det!

Idag så ska Jamies klass och tre andra klasser sjunga i kyrkan för oss föräldrar, det är ju inte riktigt lucia men ganska nära, minus ljus och utklädnad och med konstiga brittiska julpsalmer. Ska i vilket fall bli mysigt att se :)
Och på måndag ska Mollies klass plus andra klasser spela julspel för oss, eller Pelle är iväg på jobb så blir bara jag den här gången. Ska bli spännande även fast jag vet från tidigare år att de minsta eleverna bara dansar och sjunger, men oj så kul Mollie tycker det ska bli!

Nu ska jag köra barnen till skolan och sedan ska Pelle och jag köra tillbaka husbilen till storage. Pelle servade den igår och tydligen gick vårt problem med gasen och toaletten på garantin så det är fixat nu. Vi trodde vi hade gjort något fel, men tydligen inte så det var ju skönt o veta! I vår ska vi ha inomhusservice på den och då får vi ta en lucka och låset på dörren på garantin. 
Inga kommentarer: