fredag, december 23, 2016

Framme

Om någon är nyfiken så gick resan bra! Våra barn är rutinerade flygare och föutom att SAS rutiner vid incheckning av bagage är lite bakvända så gick allt på flygplatsen smidigt. Resan blev fördröjd pga att dem vara så slöa med att tanka planet att vi missade vår slot på landningsbanan och fick vänta på en ledig i ca 30 min... drygt men vi kom iväg och vi flög sen igen den förlorade tiden! Återigen, barnen är rutinerade och allt gick fint! Vi tog tåget in till centralen där Manne och Lovisa mötte oss och hjälpte oss med väskorna. Vi skulle ha tagit tunnelbana och buss men pga en olycka så var vår tunnelbana avstäng så vi fick ta taxi...
Väl hemma i sköndal så blev det familjemys och middag. Underbart att umgås med familjen igen! Bara Ola som saknades, men då han låg sjuk så är han ursäktad ;)

Imorgon ska jag och Jamie söka nytt pass (Pelle ska med då båda måste godkänna Jamies pass) och så ska säkert något sistaminuten handlas. Anna skulle ta med Mollie och Alex till farsta för lite shopping också tror jag. Sen blir det matlagning och så ska granen kläs, och sen är det strax julafton! Wiho!Inga kommentarer: