torsdag, december 15, 2016

Besök bla

Nätverkskortet på min dator har lagt av så det blir mobilbloggande tills vi kunnat fixa det, bra för er som läser verkar det som eftersom jag faktiskt bloggar mer regelbundet nu. Sitter inte så mycket vid datorn längre, tvn och mobilen har tagit över, men en dator man kan surfa på vill jag ju gärna ha förstås. 

Igår var vi på Jamies julkonsert i kyrkan, det var väldigt mycket Jesus men det var välorganiserat och duktiga barn! Av psalmerna så kände vi igen ca två stycken... men mysigt ändå!

Idag har jag städat och sett på tv, drog fram plastgranen ur garaget också. Vi hade besök av Ola på dagen ett par timmar, han är i London på galej men tog sig tid att komma ut till oss en vända. Han hann se lite av Woking, hänga med och hämta barnen i skolan och serva grabbarnas cyklar, inte så illa pinkat. 
När Ola åkt tillbaka till London så klädde jag och barnen granen, jag fixade mat och sen blev det frisörsveeksamhet i badrummet. Mina offer idag blev Jamie och Pelle, städade upp Jamies ruffs och trimmad av Pelles hår. 

Imorgon ska jag åka o handla och på eftermiddagen har jag tid hos sjukgymnasten, i övrigt är helgplanerna rätt öppna. 
I nästa vecka är målet att tvätta allt så jag sen kan packa för på torsdag drar vi till Sverige!
 


Inga kommentarer: