tisdag, december 06, 2016

Snart är jag tillbaka

Imorgon är min sista dag med stödskenan och stödstrumpan och det känns helt rätt efter att jag i natt sov utan stödstrumpa och vaknade med ett näst intill vanligt knä. Nästan ingen svullnad och bra böjlighet vilket får mig att inse att bortsett svullnaden så är mitt knä rätt ok, nu ska bara muskler tränas upp, något som blir lättare utan en stödstrumpa som förhindrar rörligheten. Och jag antar att det inte var svullet eftersom blodet haft möjlighet att strömma mer fritt, men jag ska inte låtsas som att jag kan något om det, men skönt var det!

Idag har jag varit till frisören och klippt av en del av mitt hår, det är ingen jätteskillnad, lite mer liv i det bara då hon klippte upp det en del. Jag har varit väldigt trött på mitt hår, har inte känt mig vuxen... Det gör jag iofs sällan men känner man att frisyren dessutom är barnslig så blir det än värre. Nå nu var fallet så att det kändes inte som jag hade någon frisyr, det bara hängde, men nu så är det en frisyr!

Jag har även, galen som jag är, börjat packa våra väskor inför resan till Sverige. Eller egentligen så har jag bara packat en väska med termo-kläder och julklappar och nu är den full... Det finns mer klappar att packa, plus födelsedagspresenter och för att inte tala om kläder åt hela familjen för 1,5 vecka. Så det lär ju bli iaf 3 resväskor till... Men på fem pers med julklappar och kläder så är det väl ändå helt okej!


Älskade Jamie, nyduschad och lite tossig

Ja några julklappar blir det...

En nöjd Mollie som fick play doh i presentkalendern idag

ny frisyr

Inga kommentarer: