söndag, juni 28, 2015

Senaste dagarna

Så förutom tråkigheter så har mycket bra hänt den senaste tiden, vi har fått sålt alla våra möbler och båda våra bilar. Vi var till Malaga i torsdags och hyrde en bil och sedan var jag på playdate hos Annie och Lilly med Mollan, Alex var hos Casper och Jamie i skolan. Torsdagkväll hade jag dejt med Camilla och våra kameror, vi skulle fota i solnedgången med Camilla glömde sitt minneskort så jag tog några bilder men mest pratade vi om allt mellan himmel och jord!
I fredags efter att Jamie hade slutat i skolan och fått sommarlov, ingen stor avslutning där inte, så åkte vi till Gib. Fick träffat Kamila och barnen en snabbis, Pelle sålde Kian och vi fick kollat upp både Alex och Mollies ögon. Det verkar som att dem båda har ärvt Pelles skelning i höjdled och Alex behöver hjälp att lösa det men det var inget Christine i Gib kunde påbörja utan vi får ta tag i det när vi kommer till England. Sen besökte vi Commonwealth park och det känns som barnen verkligen behöver mer gräsmattor, dem älskar att rulla runt i gräset där! Och innan kvällen kom så han vi med ett besök hos fam Orsing och sedan var det dax för vår hejdå middag på Wok real, en av våra favoritrestauranger. Vi hade en trevlig kväll och kom hem rätt sent!
Igår floppade ju lite men vi hade en mysig tur till Ikea tills det blev lite fritt fall, jag och barnen blev hemma på kvällen och idag var planen stranden men vi är alla helt slut och jag tror att vi kanske inte tar oss så långt hemifrån...

Torsdagsdejt med Camilla, kameran och san pedro playan

Casemates med familjen

Lunch och lek

Häng i Commonwealth park

Wok real

Wok real hejdå middag

Ikea med knäppa familjen

Inga kommentarer: