söndag, juni 14, 2015

Last couple of days

Det har varit busy här det sista, mest för att jag försöker vara social samtidigt som jag försöker rensa, packa och städa samtidigt.
I torsdags var jag till Gib och hälsade på Ulrika, Mollie och Felix fick leka/bråka och Alex hade tur och Pontus var hemma så han spelade tv-spel hela dagen. Supertrevligt som alltid!
 I fredags körde jag fram och tillbaka en massa, lämnade Jamie i skolan, lämnade Alex hos Casper för playdate, åkte till veterinären med Lucy (Mollie var också med) där jag träffade på Lucys uppfödare vilket var väldigt roligt. Både han och Lucy blev så glada att träffas :) Sen körde jag hem till Daniela och barnen och lekte en stund innan det var dags att hämta Alex och sen Jamie. Busy busy men väldigt trevligt!
Igår var jag hemma och grejade under dagen och sedan framåt kvällen var det dags för tjejkväll! Louise hämtade mig och Alex som skulle sova över hos Victor, vi lämnade Alex och sen mötte vi Camilla och Annelie på en restaurang. Vi åt tapas och drack vin, drack kaffe och åt efterrätt och sedan gick vi vidare. Drack drinkar, åt mer efterrätt och hade så himla trevligt. För första gången på väldigt länge drack jag mer än jag borde och även fast jag ogillar att vara full och har en tydlig spärr på när det räcker så var det otroligt befriande! Vi gick till ett tredje ställe men Camilla och jag tog bara varsin cola och sedan körde hon mig hem (hon drack bara alkoholfritt hela kvällen). Så himla roligt och befriande med en riktig utekväll!


Parkhäng med Daniela, Luciana, Ivan och Mollie

Fredagsfilm

Louise och jag

Camilla och Annelie

Inga kommentarer: