tisdag, juni 02, 2015

kalas och rensning

Igår var vi på födelsedagskalas på ett lekland för finaste Luciana som fyller 5 år idag, det var väldigt trevligt och barnen framförallt hade väldigt roligt!

Kalas!

I övrigt så händer det inget speciellt, jag har börjat rensa, ska bygga berg med det som ska skänkas/säljas och slänga det som ska slängas. Allt annat blir kvar på sina platser tills vi har flyttkartonger att stoppa ner det i. Jag har gått igenom böcker och filmer och några skåp och lådor i köket så här långt och ska strax ge mig på resten av prylarna i vardagsrummet, så det bara är att stoppa i lådor när det väl är dax.
Vi har kontaktat fler flyttbolag och Pelle har bokat biljetter till London i helgen. Jag känner att jag inte riktigt har tid att vara social för all energi måste läggas på flytt eller plugg. Just nu är det dock sjukt svårt att koncentrera sig på plugg, det blir nog bättre när kontrakt är skrivet på jobbet och frakt av våra prylar uppstyrt. Då kan jag varva plugg med packning. Så tills dess kör jag mest på rensning. Tråkig blogg det blivit, sorry, skriver mest för att reda ut tankarna för mig själv...

Ha det bra tills vi hörs igen!

Inga kommentarer: