söndag, juni 14, 2015

Packa och röja och planera

Idag har vi grejat, sorterat och packat, det bästa med det är att även Pelle har gjort det så hans grejer är fixade och klara. Jag har gjort stora röjet i barnens rum och det mesta är nedpackat, vi har ett par leksakslådor kvar då det ju faktiskt är 2½ vecka kvar till flytten, men på det stora hela är barnens rum kalt och fyllt med flyttkartonger. Vårat rum är packat förutom kläder och skor och vardasrummet är i stort sett klart. Det känns som att vi har flytten under kontroll! Svärföräldrarna kommer ha med sig vakuumpåsar så att lakan, handdukar och kläder inte ska ta så stor plats och precis innan flytten så ska köket packas. Dock lämnar vi ganska mycket av det vi har i köket, vi fick akutköpa glas, bestick och annat smått och gott vid inflytt och det blev på kinabutiken här, dvs inte särskilt god kvalitet... Så vi har goda förhoppningar om att våra inköpta flyttkartonger skall räcka!
Dessutom sålde Pelle forden igår, så om en vecka eller så så har vi bara en bil kvar, dock är kian trasig så vi måste förstås få den lagad innan så vi har något att åka i och så vi kan sälja även den.
Vi måste också fixa med fraktbolag, säga upp internet och få sålt dem sista möblerna. Dock är dem flesta möblerna sålda nu, bara inte hämtade, det är våningssängen som är kvar och våra sacco säckar, trodde nästan att dem skulle gå först, men tydligen inte. Nåja, våningssängen är bra att ha nu när svärföräldrarna kommer, blir mindre trångt när vi har den så det gör inte så mycket.
Nu ska jag packa ner allt som ligger i min säng och sedan ska jag krypa ner och se ett avsnitt till av Gilmore girls innan jag somnar. Hasta luego!

Inga kommentarer: