fredag, april 05, 2019

Det händer inte så mycket här just nu, jag dammar, dammsuger, hämtar barn, handlar, lagar mat, hjälper med läxor och börjar om. Så jag har inte så mycket att skriva om. Pelle återhämtar sig fint, sakta men säkert, fysiskt orkar han mer och mer men efter en kvart vid datorn så är han helt slut så det kanske tar ett tag innan han kan arbeta. Tills dess så hjälper jag till med det som måste göras i företaget medan han är borta, men det är inte så många timmars arbete. Så jag har rätt tråkigt, jag knarkar serier och inredningshemsidor och hoppas på mindre tristess när huset är vårt. Vilket det lär bli, det är mycket som ska bäras, packas upp och handlas. Som tur är får vi hjälp av våra föräldrar, annars hade jag nog inte fått ihop det. Så denna påsken räknar jag med hårt arbete! Bara en dryg vecka kvar tills vi får nyckeln och åter igen är husägare, känns konstigt...
Vi var på loppisar i helgen och hittade ett tv-bord till Alex som vi lämnade av i huset, jo för vi vet var nyckeln är gömd, och då sprang vi på våra nya grannar, det visar sig att de hade just det skrivbord Jamie vill ha så vi har det fixat också! Väldigt trevliga grannar iaf, känns jätteskönt då kassa grannar kan förstöra mycket.
Denna helgen blir det kanske ikea, köpa lite tallrikar och andra köksprylar plus låta Jamie prova ut en säng så vi kan åka och köpa den när jag har bärhjälp, lättare om allt är klart och bestämt då.
Nej nu ska jag ut i den nyfallna snön och hämta barn, värdelös skit med ny snö när vi hade 15 grader och vår igår!


Inga kommentarer: