måndag, april 08, 2019

Nya tallrikar

Efter att ha googlat tallrikar i ett par dagar så hittade jag en som såg intressant ut och vi beslutade oss lite impulsivt att åka till Cervera i Borlänge och titta på den irl eftersom barnen ändå har lång dag i skolan idag. Dock åkte vi tomhänta på tallrikar hemåt igen, då jag inte vart helt övertygad. Men vi hann med en lunch och ett besök på stadium outleten där Pelle köpte ett par byxor och jag hittade ett par tunna täckbyxor till Mollie som är ute massor i skolan.
På vägen hem så svängde vi in på iittala outleten i Insjön, och där stod dem, våra nya tallrikar och våra nya muggar! Andra hands sortering men fortfarande fina och på erbjudande. Mönstrade men inte blommiga eller skrikiga. Jag tror vi båda är nöjda, jag hoppas det iaf eftersom det kostade en del.

Rörstrands swedish grace
De gillar outlets här, vart man än vänder sig så finns det olika outlets, vet inte om det bara är ett nytt namn på butiker och med röda prislappar för att det ska se billigare ut eller om det faktiskt finns ovanligt stor andel andra hands sortering här i Dalarna? Finns ovanligt mycket loppisar och second hand butiker här också, kanske man gillar att ta hand om saker här? Oavsett så gillar jag det :)

Inga kommentarer: