måndag, april 27, 2015

Små saker som gör mig glad

Det är roligt hur små saker kan göra än glad, nästan gladare än större saker faktiskt.

I lördags när familjen N var här så fick jag en påse med kläder till Mollie, andra påsen med ärvda grejer på nån vecka nu, det är lite som julafton :) Mycket av kläderna är sådant som är fint men som jag inte skulle ha köpt själv, vissa grejer sorteras bort eftersom det inte alls passa eller enligt mig är fult. Sen så får man sådanadär saker, som en jacka nu, som jag stod och höll i i affären för ett par år sen och konstaterade att den inte fanns i Mollies storlek, men åååå vad jag ville ha den! Nu fick jag den, utan att betala ett öre! Och jag är sådär fånigt nöjd med det, går och kollar på den där den hänger på tork efter tvätten och småler :)

Sen så blev jag såklart nöjd över att Alex fick en OK stämpel i rumpan hos skolsköterskan idag. Det ända är att vi måste fixa påfyllning på hans vaccinationer och så tyckte hon att vi skulle gå till en optiker och kolla synen då han inte riktigt fick till det idag. Och på den punkten håller jag med, jag vill ha honom kollad då det tydligt syns att hans skelning blivit värre. Vänster öga har en tendens att vandra iväg, kolla här på bilden här under tex. Men annars var allt bra, han är liten och tunn på 20,5kg och 117cm men han följer samma kurva så det gör inget. Makes me Happy.



Tredje saken som gjorde mig glad idag var min hund, fikade med Camilla innan och fick lite tips och råd inför hundträning så som vanligt när jag går ut med Lucy så körde jag ett träningspass på tennisbanan och hon lyssnade så extremt bra! Jag önskar att det håller i sig och att det funkar även med distraktion, men jag vet att det kommer ta tid innan hon är färdigtränad. Men att ha en 100% lyhörd hund gjorde mig väldigt glad! Och jag märkte efteråt att hon också var nöjd då hon gick med slakt koppel och lyssnade till allt jag sa.




Inga kommentarer: