tisdag, april 21, 2015

Måndag och tisdag


God afton! Pelle och jag försöker se på streams med Hawaii five-0 men allt buffrat skitlångsamt så jag sitter här en stund.

Igår var jag till Estepona och hälsade på Daniela och lilla Ivan. Det var alldeles för länge sen och vi satt och pratade i 3,5h, det är mycket som har hänt sen sist och jag säger det igen, jag älskar att höra alla dessa historier från folks livshistorier! Fick reda på otroliga saker, ni vet sådant som händer på film... Även fast jag börjar inse att mycket av det på film faktiskt händer i verkliga livet också... So where are those aliens?! Haha
Anyway, det var supertrevligt att träffa Dani igen och jag insåg hur mycket jag hade saknat henne. Jag insåg också att trots att jag knappt umgåtts med annat än svenskar det sista så ligger engelskan i stort sett lika naturligt till hands att prata som svenska. Så långt har jag alltså kommit, det känns bra att veta. 

Idag var jag på promenad med hundgänget på morgonen och sedan fixade jag lite med jobb innan jag tog en timmes röj i barnens rum. En hel kasse full med leksaker fick jag ut som ska säljas/skänkas. Och då har jag bara gått igenom typ en tredjedel av deras grejer än så länge... Jag sa till dem att gå igenom lådorna jag hade gått igenom och kom dem på något dem saknade som dem ville ha kvar så skulle dem säga till mig så la jag tillbaka den, men ingen av dem kom på nåt :) framgång! Mer sortering i deras rum får ske imorgon tillsammans med lite plugg. 

Besök i Estepona hos Dani och Ivan

Framsteg i vår balkongodling

Mys med Mollan och en selfie, sjukt nöjd med mina nya shorts




Inga kommentarer: