lördag, april 18, 2015

Omgivningarna här

Nu är ju många av ni som läser här min familj som varit och hälsat på men för er andra som inte sett hur det ser ut runt om där vi bor så kommer här några bilder.

På bilderna högst upp ser ni vägen som är mittemot vårt område, där ligger en annan urbanization och en övergiven country club där det finns tennisbanor dit jag ofta går och tränar och leker med hunden. Bilden nere till vänster är faktiskt på samma väg men i slutet av vägen ser ni våran urbanization som heter Flamingo Park. Bilden ner e till höger här är om man kommer ut genom vår grind på baksidan, upp för den backen går jag ofta på promenad med Lucy.

Uppe till vänster ser ni grinden på baksidan av vårt område som är den jag använder flitigast när jag går ut med hunden, Sen har vi en annan grind som leder ut till parkeringen och det lite shoppingområde som finns här. Uppe till höger ser ni en bild på vårt hus, balkongen i mitten med hunden tittande ut är våran, vår balkong har utsikt mot poolen och grinden mot parkeringarna till. Nere till vänster ser ni gången i området som leder till bakgrinden. Nere till höger ser utsikten vi har från vår trappa. Vi bor i ett väldigt grönt och lummigt område med en vaktmästare som pysslar där på heltid.

Ja det var ungefär det jag hade den här gången.

Inga kommentarer: