onsdag, april 08, 2015

Bättre

Ja så livet har riktat upp sig dem senaste dagarna, vi har blivit piggare och piggare så två dar till med mamma och Lasse hann jag med innan dem for hem. Vi fixade en enkel påskbuffe ihop i måndags som vi intog på deras hotell, dem hade en hel lägenhet som var riktigt fin!

Igår så åkte jag och Jamie (Mollie och Alex har skola) med mamma och Lasse till La Canada (shopping center) och shoppade. Jag som inte fått skickat iväg beställningen på HM's hemsida gick in i butik och köpte det som satt bra från min lista ist. Kom ut med 3 linnen och en topp! Hittade även snygga shorts för 9 euro styck på C&A så blev 3 par! Så tack min fina familj för morsdagspresenten :) Det var roligt att köpa något till mig igen! Och shortsen hade sådanadär klistermärken med storlek på så jag tog dem storekarna jag trodde jag behövde och provade. När jag sen kollade i dem för att få med mig rätt par så visade det sig att klistermärkena var fel, det stod en storlek större på klistermärkena, och jag fick på mig och kunde stänga alla shorts jag testade, vilket betyder att jag fick på mig en mindre storlek än jag hade trott, makes me happy, happy! Dock välde magen ur dem mindre shortsen på ett vädigt osmickrande sätt så valde en storlek större ändå, men det var ändå kul att dem gick på :)

Idag kör jag och Jamie på en lugn dag hemma, mamma och Lasse flyger hem till Sverige idag :( Det regnar och inatt har det blåst storm så en hemmadag känns passande :) Kanske kan jag hinna ikapp med tvätten och fått plockat undan saker som blivit liggande överallt. Eller så blir jag sittande framför datorn med lite jobb jag lovat att fixa, dock är jag rädd det får vänta till ikväll, tror jag behöver låna Pelles dator... Oh well, den som lever får se, nu ska jag iaf duscha!

På mamma o Lasses hotell

Måla ägg!

Shopping

mina fåntrattar!

Inga kommentarer: