lördag, juli 26, 2014

Warszawa och annat

Ja så vi lämnade Cypern natten till onsdag, ingen av oss sov något innan så vi fick oss tre timmar på flyget till Warszawa där vi sedan hade 10h väntetid innan flighten till Sthlm gick. Trots sömnbrist så tog vi beslutet att utforska Warszawa, vilket jag i efterhand är väldigt glad för. Bitvis var Warszawa en ful och tråkig stad men på det stora hela förvånade den oss och bara positivt! Fina gröna parker, några stora pampiga byggnader och fin gammal stad. Trots att stora delar av stan blev bombad och bränd under andra världskriget så är det en stor och väl fungerande stad som verkar återhämtat sig bra. Jag kände mig förvånansvärt hemma i Polen!

Runt lunch när vi utforskade staden så gick det från blå himmel och 30 grader varmt till svart himmel, ösregn och åska på fem minuter... Men vi sökte skydd på en uteservering med parasoll och njöt av god mat tills ovädret dragit vidare.  
Jo så trots lite sömn så hade vi en bra dag i Warszawa och flighten, tåg o bussresorna hem flöt på bra så fick träffat Alex och Mollie innan läggdags!!

I förrgår hängde jag och barnen med farmor och farfar plus Pelles farmor, farbror, fru, deras 3 tonårssöner plus en kompis. Vi åkte båt, badade och njöt/led av den tropiska värme som kommit till Sverige. På kvällen bjöd en annan av Pelles farbröder och hans thailändska sambo på thaimiddag för hela släkten! Så  himla gott och trevligt. 

Även igår var det fullt hus med släktingar och vänner blandade. Det blev lite mkt folk och värme så jag drog jag mig undan lite. 
På kvällen bokade jag flyg till Belgien om några veckor, där blir det ett par dars roadtrip med Sandra och hennes tjejer :) tråkig anledning men ska bli väldigt kul!!

Idag ska grabbarna ut och tälta med farmor och farfar så Pelle, Mollie o jag får roa oss själva så vi se vad det blir. 










Inga kommentarer: