tisdag, juli 01, 2014

A Twist in the tale of Notre Dame school

Idag har vi varit på pojkarnas skolpjäser, varje årgång hade gjort en pjäs var och helt ärligt, dem var awesome! Väldigt välgjorda, och skolan hade satt samman väldigt bra kostymer åt barnen. I varje pjäs så dök Mr Gomilla upp, alltså någon som spelade honom, och Mr Gomilla är alltså rektorn på skolan som går i pension nu i sommar. dem gjorde det väldigt bra, barnen som imiterade honom och Year 3 hade gjort om så att alla figurer i deras pjäs var olika lärare och dem såg precis ut som lärarna och gjorde sjukt bra imitationer! Bitvis i pjäserna ramlade även spanska fraser in precis som det ska vara i Gibraltar där man talar llanito (en mix av engelska och spanska).
Mina barn gjorde bra ifrån sig, Alex var en ko som blev såld i Jack and the beanstalk, han sa inget men om man jämför från förra årets pjäs så var han mycket mer självsäker och log stor ist för att försöka springa till mamma. Och Jamie var en av dem sju dvärgarna som gjorde en apperance i Hansel and Gretel. Han hade en replik vilket han klarade utan problem och han gjorde övriga saker han skulle utan problem. Alla pjäser innehöll mycket musik, sång och dans så Mollie hölls road under dem 2 timmar som vi satt och kollade. Jag är helt klart imponerad över mina barn, alla andra barn och över lärarna som lyckats få ihop en så bra föreställning med såpass unga barn (yngsta 3år och äldsta 8år)! Well done Notre dame first school and nursery!

Blev inte så mycket bilder då jag fokuserade på att filma när mina barn gjorde sina roller. Här kommer stillbilder från filmningen :)

Av twist in the tale

Fascinerad Mollie

Alex som ko

Alex som blir såld

Och Alex som "dansar" till ko-sången

Jamie till höger som dvärgen Happy!

Dvärdansen, Jamie till höger igen

Inga kommentarer: