torsdag, juli 03, 2014

Igår, idag och imorgon :)

Sorry men igår så parkerade jag mig själv i sängen så fort jag hade lagt barnen då jag var helt sjukt trött, hade svårt o somna natten till igår och fick kanske 4h sömn så efter en intensiv dag så somnade jag framför en serie med Pelle.
Så dagen igår spenderades med lekparkshäng med Ida och Alfie, frukt på marknaden, sjukhusbesök med Jamie, hämtning av Alex, hämtning av hylla jag fick av en bekant, hem och äta lite och sedan hem till Hanna, Viggo och Ines för poolhäng.

Idag har jag varit hundra gånger piggare, tydligen mår kroppen bra av 8h sömn, inget min kropp är van vid, brukar vara typ 6h eller 10h på sovmorgonarna. Hur som helst så träffade jag och Mollie Kamila imorse och gick till commonwealth parken där Mollie roade sig med stenar och gräsmattan. När vi satt där och pratade så insåg jag att vi nästan var hemma hos min vän Ulrika och Kamila skulle få lite skoluniformer och andra kläder till sina pojkar från U så jag messade och såg om hon var hemma, vilket hon var. Så vi promenerade ut till U och medan Kamila valde grejer så drack jag kaffe och Mollan lekte med Felix. Men sen fick jag och K rätt bråttom till skolan då dem två påsarna hon fick med sig därifrån behövdes lämnas av hemma hos henne på vägen, så där fick jag dagens motion :D
Hängde i parken en vända innan jag och barnen gick till affären och sedan körde hem.
Här hemma idga har vi ägnat oss åt att sortera leksaker, så en låda in i garderoben (så dem kan byta om några månader o dem är kul igen), en kasse med slänges och sedan separata lådor åt varje barn som leker med olika saker :) Perfekt att det blev gjort och perfekt att barnen var med, Alex som vill spara allt och Jamie som vill slänga allt han inte leker med och Mollie som plockade lite ur varje låda och gjorde alla sura, haha!
Annars har här mest blivit upplock och i ordning plockande, det är galet hur snabbt det blir kaos om jag inte orkar med.

Har även blivit bestämt att vi ska skicka ett ombud att fixa med omregistrering av den spanska bil som ska bli våran. Alltså inte ny reggskylt utan skriva över den på Pelle, det är som allt annat här i Spanien sjukt krångligt och långa väntetider så vi väljer den enkla vägen, att betala någon annat att fixa det så vi slipper krångla med ett språk vi inte behärskar så bra. Känns som en tung sten lättar då det liksom legat o gnagt att det måste bli klart tills vi åker och Pelle har sjukt mkt jobb och jag har inget NIE nummer så jag får inte stå på bilen och kan därmed inte fixa med det....

En annan sak som ligger o gnager är att anmäla barnen till skolan och nu är iaf Alex anmäld och betald och Pelle håller på och fixar med Jamies ansökan, puh. Skönt o få alla papper i ordning!

Imorgon blir det Gib, häng med Ulrika och Felix och sedan droppa av barn till pappan, köra till banken i Marbella och sedan vidare till Malaga för att byta hyrbil. Vår hyrbilsfirma har en regel på att man max får kör 2000km i en bil och sedan måste man in och byta så dem kan serva den... Så jag får en vända till Malaga, och kanske jag även passar på att svänga in på Ikea, får se om jag får med mig något barn som sällskap, ja alltså någon av pojkarna ;)

Igår morse, parkhäng och bilkörning :)

Igår eftermiddag hemmas hos familjen W

Inga kommentarer: