fredag, juli 04, 2014

En sån jävla dag...

Jag hade stora planer för den här dagen, och inget av det jag hade planerat blev av, är inte det lite lustigt så säg?! eller det är inte riktigt sant för jag hade planerat att köra till Gib idag med alla barnen, dock hade jag inte räknat med att behöva köra vår skrotiga Kia ist för hyrbilen men pga knasiga regler hos hyrbilsfirman så fick det bli så. att jag dessutom hunnit packa in alla barn i hyrbilen och börjat köra innan jag insåg det gjorde inte saken bättre... detta resulterade i att vi var dryga 20min senare än vi normalt brukar och det fick förstås dominoeffekten så vi fick köra in bilen i gib för att barnen skulle hinna i tid i skolan... Vilket senare innebar fördröjningar ut ur Gib pga kö... Men innan dess så hann jag med en kaffe med Debbie då dagens planer med U blev inställda, sprang på Debbie vid skolan och hon föreslog en kaffe och jag var inte sen att tacka nej :) Sen sprang jag upp och ner längs med main street i jakt på en specifik bok, som jag såklart inte hittade...

När vi iaf tagit oss ifrån Gib och kört hem så var det bara att byta till hyrbilen, lämna Alex och Mollie hos Pelle som jobbade hemma och köra mot Malaga. Med bara kaffe i magen så stod mat högt på listan, men då jag inte hann till banken som planerat pga bilproblemen imorse och kön så fick jag ta Pelles kort och eftersom det var hans så fick jag försöka hitta en bankomat. Hade Jamie med mig och vi gick tunt i ett gigantiskt köpcentrum i Malaga där vi hittade spelprylar till Jamie men inte rätt sorts automat, till slut gav jag upp o tog ut på den automat som fanns trots avgift... Sen mot Ikea där vi åt mat, enligt Jamie smakade maten bättre än bra och jag var rätt nöjd också då min kropp typ började stänga ner sig själv.
Tankade upp bilen och körde till flygplatsen för att byta hyrbil (man får bara köra hyrbilen i 2000km innan man måste byta bil då dem servar bilarna var 2000km...) men hyrbilskillen tittade på baksätet som visst var lite smutsigt då barnen ätit croissanter där, men inte vidrigt illa, och sa att vi måste städa bilen annars får vi betala 95euro för städning... ÖH! Aldrig varit med om något liknande och vi har hyrt många gånger och lämnat in bilar i samma skick... Men några 95euro ville jag inte betala så fick snällt åka och städa den, lagom stressad då klockan var 17.15 och dem stängde kontoret för hyrbilsfirman kl 18.30... Hittade en bensinmack som inte hade dammsugare, haha DOH, men rotade fram servetter och vattenflaska och tvättade ur sätet med bara det och när vi sedan kom tillbaka så fick vi godkänt. Sån jävla stress för något så larvigt, trodde själva grejen med hyrbil var att man inte skulle behöva städa den själv ;) 
Men vi fick en ny hyrbil, inte ett rymdskepp denna gången utan en trög liten Nissan, men den tog oss hem! Och väl hemma gick jag tydligen på kvällsskiftet för det stod disk i hela köket och golvet var helt vidrigt så vara bara till att städa kök och dammsuga hus... Satte mig ner vid halv nio och var lagom sliten, denna dagen har gått i ett och varit enormt stressfull. Jag är väldigt glad att denna dag är över!!! Men det var mysigt med Jamie-tid, han är så goo min stora kille!!


Fontän i shoppingcentret

Coolt handfat med papper och pennor under en glasskiva

Heja sverige, eller iaf Ikea!

Inga kommentarer: