måndag, juli 21, 2014

Jamie in charge

Vi har en härlig semester och även fast det kanske inte är precis som jag hade tänkt så är det ändå bra. Jag låter Jamie ta täten och bestämma vad vi ska göra, han gillar datorer och spel så vi hänger rätt mkt på rummet där vi spelar spel, ser på serier och slappar. Antar att poolen och havet inte lockar lika mkt för honom som växer upp med tillgång till det som det gjorde för mig när jag var liten.  Sen så trivs även jag inne så jag tjatar inte om att gå ut :) lyckan lyser ur Jamies ögon och det säger mig att han har det bra som det är.  Och att sitta vid poolen är inte så viktigt för mig heller, vi har nu tillgång till det hemma.

Men en 45min vid poolen har vi allt spenderat och eftersom vi båda sov till 11.30 så har vi även idag ätit lunch till frukost. Lunchbuffen är bra men rätt så enformig och även samma mat är det till middag så jag skulle inte vilja spendera för lång tid här men det funkar för tillfället. Efterrättsbordet är härligt men även där samma saker hela tiden, dock är jag inte lika kräsen när det kommer till sötsaker så det finns mer jag vågar prova ;)

Imorgon förmiddag ska vi antagligen till stranden med Pelles arbetskompis och hans familj och dem har en jämnårig dotter med Jamie som talar engelska så det blir nog bra :) Kul också att få spendera lite tid med P som mest jobbar också!
Sen blir det även hemåtresa imorgon natt, är rätt jobbiga flighter... Men vi får en lång mellanlandning i Warszawa i Polen, närmare bestämt tio timmar så vi kan ge oss ut och utforska den staden lite.  Jag hoppas bara vi orkar med! Men får försöka vända tillbaka dygnet lite nu så ska det nog lösa sig!

Poolhäng

Matsal och efterrättsbord to die for

Inga kommentarer: