söndag, juli 06, 2014

Busy busy!

Ok förberedelserna inför resan har verkligen tagit sin början. Jag tvättar, städar, röjer undan, tömmer kylen undan för undan och barnen ville tom packa sina väskor. Nedräkningen börjar närma sig sitt mål och ist för att bli mer exalterad så blir jag bara mer stressad, det är så mycket som ska klaffa då vi ska ha med oss massa grejer och så ska vi ha folk som bor här under olika perioder medan vi är borta så allt måste vara förberett inför deras ankomst.... Men jag har skrivit listor som jag prickar av en efter en, jag är egentligen inte så bra på listor men jag mår bra av att skriva ner allt så jag får det organiserat i mitt huvud :)

Nu är även barnens presenter till lärarna fixade, var och fixade det sista idag så imorgon när vi ska till skolan och kolla på allt arbete dem har gjort i skolan det här året så ska vi överlämna dem. Vi har även satt samman en till rektorn, dels för att vi lämnar skolan men även för att han går i pension nu.

I övrigt imorgon så ska jag träffa Anne på morgonen och när vi kommer hem från Gib så väntar Trine och Leo på oss här. Senare ska jag passa Leo då Trine och Pelle ska på ett möte ang vårt bilbyte. Så morgondagen är fullbokad precis som vanligt. Tisdagen tror jag också är rätt så fullbokad, iaf om allt jag tror blir av, men det blir ju sällan som man tänkt sig så vi får se. Onsdagen är iaf fri, då ska jag och Mollie var hemma i stort sett hela dan, jag behöver bara till banken en snabbis, men annars ska här städas, packas och grejas för runt 4 tiden på torsdagmorgon så åker vi mot flygplatsen...


Inga kommentarer: