lördag, januari 06, 2018

Sista tiden

Vår senaste vecka har varit full av gäster, nyår, födelsedag och sen plötsligt vardag. Nyår och födelsedagen har jag ju skrivit om men vi fick ju en dag till med våra fina vänner efter det innan dem flög hem till Sverige. 
Vi hade ju även dagen då de kom då jag hämtade dem på flygplatsen och sen blev det en shopping runda för mig och Trine. Varje gång dem hälsar på så kör vi en vända på primark då dem har bra barnkläder till bra pris vilket Trine såklart gillar. Vi drog även till mataffären för att handla de sista inför nyårsafton ihop. 

Och i tisdags, deras sista dag här så åkte vi in till Woking och gick på wwf Centre där barnen var underhållna ett tag. Blev även lunch på Nandos och så tog Trine,  Alex, Sam och jag en vända på stan innan vi åkte hem igen. På kvällen satt vi och planerade nästa nyår och nu lutar vi åt att ta vår tradition någonstans med sol och värme. Can't wait! Världens bästa vänner som vi älskar så, ser fram emot fler underbara nyårshelgerna med er! 

Sen familjen R har åkt hem så har julen städats ut och skolan kommit igång igen. Nu är det helg och vi njuter av en skön gå-i-pyjamas-hela-dan dag. 












Inga kommentarer: