torsdag, januari 18, 2018

en olycka kommer sällan ensam

Ja så en del har hänt sen sist, vi har haft två reparatörer här för att laga varmvattensberedaren och båda sa att dem aldrig hade sett något liknande och igår när den andra reparatören försökte starta upp skiten igen så började den ryka och nästan brinna igen så han fick snabbt stänga v den för att undvika katastrof. Han ville inte döma ut den men vår hyresvärd var här och såg det hela och tillsammans kom vi fram till att det inte kändes tryggt att ens försöka lappa ihop den så nu väntar vi på en ny. Imorgon ska en säljare komma hit och sälja in den bästa typen av varmvattensberedaren till vårt hus och när vår hyresvärd bestämt sig så ska dem bara få hit någon som kan montera skiten, det lär inte hända förrän nästa vecka tyvärr... Så vi fortsätter utan varmvatten, dock har vi varmt och skönt nu då vi fått ytterligare två elektriska element. Men vi har snälla grannar, alltså barnens vänners föräldrar, som låter oss duscha där, tre stycken har erbjudit sig nu, en är iofs inte vår granne. Jag och Jamie var över hos en av dem igår och duschade, lekte och drack en kopp te, väldigt snällt av dem. Hade tänkt att resten av familjen skulle få gå över idag men Alex har åkt på feber så han får nog stå över men kanske de andra två.
Sen har jag varit till veterinären med Lucy och vips så var vi fattiga. Inte nog med att hon fick två mediciner utskrivna för infektion så blev hon refererad till en specialklinik för att ordentligt kolla hennes näsa. Hon har till och från fått näsblod och nu är hon alltså snorig och det ska hundar tydligen inte kunna bli så veterinären tycker det är dags att vi kollar upp det ordentligt. Och det mina kära vänner kommer bli dyrt, ja det sa tom veterinären jag var hos idag. Jippi. Och nej vi har inte försäkring, vi kollade upp det när vi kom hit men hittade inga till ett rimligt pris som täckte både olycka och sjukdom så vi bestämde oss för att lägga undan lite pengar varje månad i det syftet i stället. Så ja vi ska allt ha råd, men det är ändå tråkiga pengar, men det är hon såklart värld! Nu håller vi bara tummarna för att hon inte har tumör i näsan eller nåt liknande.

Ja så det är pretty much det, ja förutom att jag fått en tid till magnetröntgen igen och att jag anmält mig att arbeta lite ideellt.



Inga kommentarer: