lördag, januari 13, 2018

Så british gas som skulle ha fixat vårt värmesystem igår hävdar att dem var här och knackade på igår morse och försökte få tag på Pelle. Men jag satt hemma och väntade nära dörren med Lucy som alltid skäller när främlingar knackar på dörren och det finns inte en chans att dem varit här och knackat! Dessutom har ingen ringt Pelle, inga missade samtal där inte. Så jävla illa att ljuga om sånt! Så när vi igår eftermiddag undrade var dem var och ringde dem så hävdade dem alltså detta och kan nu inte komma förrän på tisdag... Men vi har en schysst hyresvärd som åkte iväg och köpte fler el-element åt oss och lovade att byta ut värmesystemet så fort han kan. Han erbjöd sig också att ersätta oss för eventuell hämtmat vi behöver köpa nu iom att vi inte kan laga mat på spisen då gasen är avstängd. Snällt och vi fryser inte nu, men vi kan inte duscha... Får försöka flörta med vänner eller fylla upp husbilens lilla vattentank för just nu är jag inte fräschast i världen.

Men i övrigt har vi det bra, Jag har myst med Jamie idag, promenad med hunden och sen har vi bakat en kardemummakaka. Nu är dock Jamie hos grannen och leker. Pelle, Alex och Mollie var och fikade med en vänt till Pelle och hans barn och sedan har Mollie varit på kalas, dem borde vara på väg hem nu alla tre.
Imorgon är det svenska skolan på förmiddagen för gänget och sedan ska vi köra Pelle till flygplatsen då han ska till Polen i några dagar i jobb. På vägen hem kör vi och hälsar på Thomi och Artemis. Fast Alex ska hänga hos sin kompis Isaac istället.





Inga kommentarer: