söndag, januari 21, 2018

äntligen nåt att gå på

Igår fick jag äntligen en tid till doktorn med posten, i mars, så plötsligt blev februari öppet. Ingen typ av operation lär ske förrän jag gjort de senaste undersökningarna dem hittat på och träffat läkaren. Så vi kunde boka febrarilovet, Pelles föräldrar har sedan i höstat haft en fjällstuga bokad för den veckan så nu kunde vi ju faktiskt skicka iväg barnen med dem. Vi bokade flyg, jag kommer flyga med dem till Sverige och stanna över helgen hos Sandra. Vi funderade ett tag på att åka med till fjällen allihop men med tanke på hur Lucy mår för tillfället så vågade vi inte boka det, för vi vill inte lämna bort en sjuk hund. Så Pelle hänger med henne över helgen och om hon mår bättre när jag kommer hem på måndagen så kanske vi hittar på något bara vi två, eller vi tre, och får lite egentid utan barn. Alltså åker iväg någonstans, men annars hänger vi väl här hemma bara, blir ju egentid hur som helst. Sen kommer barnens farmor flyga hem dem när lovet är slut. Jag kommer sakna barnen men jag vet att dem kommer ha det toppen i Sverige!

Igår var vi iväg på äventyr igen, dags för lite batteriladdning vid havet så vi klickade på radom stad vid havet på google maps och körde dit. Vi hamnade i ett guldkorn, en stad som heter Worthing. Jättemysig stad med fin pir. Det regnade stora delar av vår tid där, men det gjorde inte så mycket, det var mysigt ändå. Alex var febfri på morgonen så det var därför vi valde att åka, tyvärr kom febern tillbaka igår kväll igen, stackaren!

Uppdatering på varmvattensberedaren är att dem kommer på onsdag för att montera en ny, så förhoppningsvis kan vi alla ta en varm dusch på onsdagkväll! Tills dess så luktar vi lite speciellt ;) Nej men jag tvättar mig med våtservetter och igår tvättade jag håret i kallt vatten, det är inte optimalt men det funkar. Kan inte med att duscha en miljon gånger hos våra grannar heller...

Nej men här komer lite bilder från igår:


















Inga kommentarer: