torsdag, september 15, 2016

Läxor och återbesök

Livet rullar på här, vi har fortfarande inte fått ihop vår nya vardag för den börjar inte förrän nästa vecka, så vi pusslar. Idag och imorgon jobbar jag eftermiddagar, eventuellt kvällar om jag bara får klartecken från slöfocken på kontoret... I helgen är vi jobblediga,även fast Pelle säkert inte kan låta bli att jobba lite... Det är fotboll och någon scoutklättring på Lördag och sedan på söndag ska Pelle ta med Alex på båtmässa medan Jamie ska på kalas och jag och Mollie testa ett lekland som ligger i anslutning till stället Jamie ska på kalas.

Men vardagen med läxor har kommit igång, igår kom killarna hem med ett häfte var med läxor som ska vara inne nästa vecka... Alex och jag gjorde två av dem med en gång, den ena var kul då man skulle göra ett skelett i vilket material man vill. Alex valde lego och resultatet kan ni se på bilden nedan :) Inte det lättaste att skapa ett skelett i lego insåg vi rätt snart, ser mer ut som en robot, men han har iaf försökt :)

Alex och hans skeleton robot

Nu på morgonen var jag på återbesök hos veterinären med Lucy och allt såg bra ut! Hon är ju inte helt lätt att hålla lugn så jag var lite orolig att hoppande skulle ha ställt till nåt, men icke! Nytt återbesök är bokat nästa vecka och tills dess ska hon promeneras ett par gånger per dag i max 30min... Känns larvigt lite, lär ju bli fler promenader per dag här hos oss, men får väl försöka ta lugna promenader.

Nej nu ska jag hänga tvätt, vi hörs!

Inga kommentarer: