måndag, september 19, 2016

Helgen

Denna helgen så blev det mest Mollie och jag som hängde. Grabbarna hade aktiviteter på lördag förmiddag och sedan scoutmöte på kvällen som Pelle tig dem till, så Mollie och jag fick kvalitets tid. Dem timmarna som killarna var hemma på lördagen så åt vi en Nice lunch och sen somnade jag på soffan med Mollie och Lucy i knät :)
På söndagen drog Pelle och Alex på båtmässa, egentligen hade vi alla tänkt åka men Jamie hade ett kalas och när jag nämnde lekland för Mollie så ville hon hellre stanna med mig och Jamie :) Så vi tog Jamie på kalas där dem spelade laser quest och så mötte vi Thomi och Artemis på leklandet som finns i samma lokal. Thomi och jag drack kaffe medan ungarna roade sig kungligt, förutom ljudnivån så var det perfekt!
Resten av dagen spenderade vi hemma och på kvällen när Pelle och Alex kommit hem så gick jag på en Pw med Annika. 

Idag testar vi vår nya rutin, och tack vare vår smarta gps, som om den är online ändrar väg så man slipper köer, så kom jag i god tid till jobbet ! Just nu sitter jag av min lunchtimme i bilen, blev lite ändringar i schemat, men egentligen till det bättre för mig då jag får betalt för samma antal timmar men kommer hem en timma tidigare! :)


Inga kommentarer: