tisdag, juli 05, 2016

NY ordning, nya glasögon och nya skor (igen!)

Lazy morning

Igår var Mollie heldag på dagis med utflykt och allt, grabbarna var i skolan och Pelle på jobbet så jag och Lucy hade hela dagen för oss själva :) Först slöade vi ett tag men sen blev jag som alltid rastlös och gav mig på vår trädgård som var minst sagt stökig och smutsig från all skit som kommer från träden. Det blev lite omöblerade också och just nu när jag tittar ut så ler jag för det ser så prydligt ut.


Flyttade lekhuset och gjorde detta hörn till mathörn

Pallarna som vi samlat för att göra bord och soffor av blev ett bord för våra växter i krukor

Lekhuset hamnade på upphöjningen så den kom till någon slags användning då våra
bord och stolar är för stora för att få plats där.

Sen så fick jag besök av vår hyresvärd igår, dem flyttade härifrån förra sommaren för att flytta till New York och nu var han hemma på besök och ville kolla läget. Otroligt trevlig och hjälpsam, verkade nöjd över hur huset såg ut och skulle fixa det som behövde fixas. Det märks att detta är någon som älskar huset och vill återvända dit och vill därför ta hand om det. Väldigt skillnad på att hyra från någon som har många fastigheter och bara hyr ut för att tjäna pengar.

Sen på eftermiddagen så hade Alex tid hos optikern så vi åkte dit efter skolan och efter en undersökning så sa han att glasögonen han har behöver ändras så pga att NHS betalar om barn behöver nya glasögon och speccsavers kör "köp ett par och få ett andra på köpet" så fick Alex nya glasögon och solglasögon helt gratis! 
Det fick även bli nya skolskor till Alex då hans sula var slut och han trampade rakt igenom, ganska irriterande när det bara är tre veckor kvar av skolan, men vi valde en större storlek så att dem förhoppningsvis passar även i höst.

Inga kommentarer: