lördag, juli 23, 2016

Busy

Igår och idag har vi varit väldigt effektiva, kanske inte världens roligaste för Sandra som gäst, men nödvändigt för oss om vi ska kunna åka. 

Igår efter att Jamie var lämnad i skolan så åkte vi och hämtade husbilen från storage. Alex var äntligen feberfri men inte pigg nog för skolan så han och Mollie fick hänga på. Sandra och jag tog vanliga bilen hem och mitt i Guildford (stor stad) så tappar vi bort Pelle med husbilen och gpsen så blev att i panik dra in Google maps på mobilen, men det gick bra :) sedan vart det städning av husbilen och sista minuten ärenden på stan (hämta Alex solglasögon och gå till biblioteket).

Idag gick Alex till skolan liksom Jamie, och Mollie va på dagis så Pelle och jag åkte o handlade de sista på morgonen, Sandra och jag åkte sen till veterinären med Lucy för avmaskning inför resan innan vi började packa husbilen. Pelle och jag kom på mer saker vi behövde och handlade lite till innan vi hämtade Mollie och sa hejdå till hennes fina fröknar och dagis. Snyft, det var lite jobbigt för oss alla... 
Sedan fick vi hämta killarna som slutade tidigare idag inför lovet och säga hejdå till klasskompisarna där och fröknarna. Till hösten får dem nya lärare då man byter varje år här...
Väl hemma igen packade vi lite till, städade hus och sedan fick vi besök. Först kom Pelles kusin Melinda som var i London på semester och åt pizza med oss och sen kom Thomi, Kostas och Artemis en vända då dem ska passa huset och behövde lite instruktioner. 

Nu är de mesta förutom nesisärer, laddare och elektronik packat.  Kl 7:30 imorgon så kör vi!

 


Inga kommentarer: