söndag, augusti 03, 2014

Senaste Veckan

Okej så jag har startat datorn för första gången sen vi kom till Stenungsund, det har som alltid när vi är på västkusten varit fullt upp och besök på nya orter ungefär varje dag.

Vi kom i tisdags och bor hos min pappa inne i Stenungsund.
I onsdags acklimatiserade vi oss och Pelle jobbade, barnen lekte med alla leksaker vi har här och med hunden. Det var lite lagom :)
I torsdag åkte jag och barnen hem till min mormor i Henån på förmiddagen och åt lunch hos henne, sedan for vi vidare hem till mamma och Lasse i Skåpesund där vi fastnade till sena kvällen. En riktigt härlig dag!
I fredags for vi till Lysekil där vi hängde hela dagen med fam B, vi åkte inte hem förrän halv tolv på natten och trots att vi varit där hela dagen så ville ingen åka hem. Hade Pelle haft sin medicin med sig så hade vi sovit över! Det är få familjer vi har så roligt ihop med som fam B, jag är så himla glad att dem flyttar ner till Spanien om några veckor!!!
Igår var vi till min brors familjs nya sommarstuga, hur mysigt som helst! Ett jättefint hus med gäststuga och strandtomt vid en liten sjö. Även denna kvällen hade vi lite svårt att skilja oss men pga medicinen och dagens planer så åkte vi hem igår kväll.

Fotolusten har varierat från dag till dag.


Onsdagen hos gamlamormor

Hos gamlamormor, skåpesund (bebis är lilla Freja)



 

I väntan på färjan till Lysekil


Söta brorsdottern Majken

Sjön vid brorsans sommarstuga

Alex, brorsan, Pelle och Ellie

Mina tre ska bada

Kusinhäng i hängmattan


 

Sommarstugan

 
Sötaste kusinerna

Mollie, Alex och Ellie

 




 

 
Emma och Majken

Selfie, försöker mig på o låta luggen växa ut, vad tycker ni?

Finaste tjejerna i världen

Ipad is the shit

 




Inga kommentarer: