måndag, augusti 11, 2014

Helgen i sin helhet

Helgen har varit bra, I fredags var vi till Marstrand med mamma och Lasse på dagen och sedan tog dem med sig barnen till Skåpesund medan Pelle och jag åkte in till Göteborg och firade vår bröllopsdag med middag och bio!
I lördags var vi bjudna på 40-årsfest i Lysekil men först åkte vi en vända runt min mormor i Henån. Vi lånade även min pappas husvagn och övernattade utanför familjen B's hem i Lysekil eftersom vi igår Söndag var bjudna på Tristans dop, familjen B's nya familjemedlem. Efter dopet igår träffade vi även familjen Säfström en vända som även hade besök från Ukraina så umgånget blev lite hackigt med översättningar osv men vi hann med lek i parken och bad vid pinnevik. Sen återvände vi till husvagnen och familjen B och umgicks resten av kvällen med dem.
Idag efter frukost och skitsnack så spände vi fast husvagnen och åkte tillbaka till pappa i Stenungsund. Packade ur, åt lunch och sedan for jag och barnen till Lilla Edet för att träffa min gamla vän Tina och hennes familj. Ett roligt återseende, tror vi kom fram till att vi inte setts på ca 3år! Och efter besöket i edet så for vi hem till fmailjemiddag hos pappa med brorsan och hans familj också. Fullt ös medvetslös!!
Imorgon kör vi mot sthlm igen eftersom jag flyger till Belgien på onsdag ifrån Bromma, men först ska jag spendera förmiddagen med Becka och med att packa... Oh yes livet på snabbspolning för tillfället!

Bilder i felvänd ordning så först från idag:
Mollie imorse 
Tina med familj!
Majken och pappa Gabbe (min bror)

Majken och min pappa hennes farfar


Finaste Ellie
Bilder från igår Söndag:

Bad i lysekil, Maxim hoppar

Tre killar badar

Lysekil är vackert
 
Jag innan dopet

jag och Mollie

Jag och mina tre fina ungar

Söta Mollie

Lysekil kyrka

Killarna innan dopet

Jamie

Alex

Mina fina!

Lysekil

Hela familjen i kyrkan

Alex tyckte att det var rätt trist i kyrkan

Jag igår kväll med Tristan




Bilder från i Lördags


Mollie

Alex

Jamie
Bilder från i Fredags

Hela gänget!

Lasse och Alex

Mamma!

Pelle

Min Mojmoj

Jamie poserar lite

Mamma och Lasse

Mina tre killar

Inga kommentarer: