söndag, november 30, 2008

Tack Sandra

Jag är så tacksam att jag har min Sandra när allting här hemma skiter sig. Ja för idag har inte allt varit bra här hemma... alla har varit trötta o då blir de så... Är så trött på att behöva bråka om sovmornar, ingen av oss får dem så varför ska det tjatas om dem...som att jag får mer sömn bara för att jag sover 1-2 timmar längre än honom på morgonen, jag är ju vaken på nätterna ist. suck. men antar att killar inte kan förstå att det drar energi att behöva amma o vakna oftast flera gånger per natt... nåja om några månader riktar väl allt upp sig o då kan vi turas om o sova ut kanske en gång i veckan men nu är det inte så lätt. Synd att Pelle har lite svårt o hantera sömnbristen bara.
Tack iaf till Sandra för att du finns här för mig, får mig på bättre humör o stöttar mig! Alla skulle ha vänner som dig! Kram <3

1 kommentar:

Anonym sa...

Åååh, va jag känner igen det där med sovmornar. Viserligen tjatar mannen inte så mkt, men man får ändå ständigt höra när HAN ska få sovmorgon. Jag som ammar o sitter vaken med Oskar minst 3 timmar varje natt, när ska då JAG få sova?? Suck, ja dessa män ;-)