tisdag, november 11, 2008

Besöket igår gick faktiskt bra, dem hade med sig min mormor också vilket var trevligt. Inte för att mormor är till så stor hjälp vid fikabordet för hon hänger inte alls med i samtalen men kändes ändå på nåt sätt bättre. Sen var dem bara här 1½ timme vilket var rätt lagom :)
Vi fick kläder till lilleman av dem, lite roligt för när gabbe o Emma var här så fick vi en body o ett tvåpack strumpor till honom och igår fick vi likadan body o likadana strumpor av Lisbeth o Göran :D Sen fick vi även en jättesöt pyjamas. Spelar för övigt ingen roll att det var likadan body för dem var inte i samma storlek så kommer bara bli att han använder dem efter varandra eller hur man ska säga.

Inatt fick jag sova 5timmar i sträck för Alex sov samanlagt i 6 timmar, väldigt skönt. fast egentligen blev det bara 4 timamr för mig för vaknade till en timme innan Alex vaknade av att han gnydde till, men somnade om lika snabbt så var ju knappt vaken.
Men var väl inte mer än rätt att han kompenserade mig för natten innan då han vägrade somna o bara skrek fram till kl 4...
Ska väl tillägga att ajg sov mer än 5h men att resten var inemellan ammningspauser dåra.

Inga kommentarer: