söndag, november 16, 2008

allmänt

Åhå vad jag är trött, även fast jag fick sova riktigt okej inatt, Alex vaknade endast 2 gånger innan vi gick upp, o första perioden sov han mellan 22.30-03.50 så blev 5 timmar i sträck :) behöver jag endast amma 2 gånger per natt så kan jag leva med det. Men gillar inte när han har sina vakenperioder på 3-4 timmar mitt i natten som igår... då vaknade han kl 4 o somnade inte om förrän vid 7... Inte får jag sova där i mellan heller så man blir ju lite trött o irriterad!
Idag har Alex sovit kanske 2 timmar på hela dagen o han vägrar fortfarande somna, ligger i vagnen här brevid o försöker övertala mig om att ge honom mat igen, men han har ätit till o från de seanste 3 timmarna så han kan helt enkelt inte vara hungrig. Både enligt Ann-marie på bvc o pelles mamma så är det "bara" att stoppa in nappen o skaka vagnen... yeah right! I wish that worked! Nej så han är lite sur nu o jag är rätt trött på att bära runt på honom så han får just nu stärka sina lungor, hemsk mamma jag är va? Enligt Pelle har jag blivit en präktig morsa av att hänga på familjeliv men skulle jag skriva där att ajg lät min 4 veckors son ligga o skrika så skulle jag få stämpeln barnmisshandlare så kanske inte är lika präktig som dem trots allt...
woho efter 10min skrikande så tog han nappen! får se hur länge tystnade varar, har jag tur så somnar han!
Idag har det lixom blivit en slappdag eftersom Alex inte har velat sova, Jamie o Pelle var ute med Nalle i förmiddags o sen fixade vi pannkakor till lunch. Sen har vi typ suttit framför tvn... åt kinamat o såg på filmen madagaskar i full HD, riktigt bra film :)

Imorgon är det måndag o då ska jag o Camilla iväg o välja färger till kontoret :) sen till helgen ska vi måla där, ska blir riktigt kul!

Inga kommentarer: