onsdag, november 05, 2008

Har inte varit här på en stund för man får ju inte extremt mycket tid vid burken längre, Pelle har skitmycket jobb så blir mest han som får bli sittandes här medan jag får ta hand om barnen o hemmet så gott jag kan. Känner ändå att livet börjar få lite rutiner, försöker att få städat hela huset på tisdagarna då Jamie är på dagis ända till kl 15 o torsdagarna försöker jag göra till tvättdag.
Idag har vi varit o kollat på kontorslokaler som vi troligen ska hyra ihop med Camilla o Rickard. Det är typ bestämt men känns väldigt impulsivt från vår sida eftersom vi inte på allvar har snackat om kontor utanför hemmet förutom dem senaste dagarna... men blir nog bra, den ligger 50m hemifrån nere på kungsgatan, hyran blir rimlig, speciellt då vi delar på den. lokalen är på 80kvm så är väl egentligen lite stort men Camilla o Rickard vill ha konferensrum osånt o det får man här så det blir nog bra :-) Och får Pelle ett kontor o gå till så kan vi få mer riktiga rutiner o han kan lämna jobbet på kontoret så vi kan få kvällarna ihop. Praktiskt :D Och då kommer folk mer tycka vi har ett riktigt jobb, är ganska trött på o få frågan "när ska du skaffa dig ett riktigt jobb?".

Annars så hade vi Pelles föräldrar här i helgen, dem är lätta att ha på besök för dem gör sig hemmastadda o hjälper till. Inga problem o leja ut barnen :)
Lördagen gick vi ut o gick o Jamie o Nalle roade sig kungligt på stranden i Pinnevik, härligt o se dem så! Söndagen gick farmor o farfar ut med Jamie o Nalle medan jag, Pelle o Alex somnade på deras madrass i datarummet :D man är lite trött som småbarnsförälder! Mest blev det till o umgås osv när dem var här, o dem var ute o flåsade på gångvägarna tillsammans med Nalle ett par gånger... joggade alltså :P

kika gärna på bilder på http://nlie.bilddagboken.se

Inga kommentarer: