fredag, oktober 31, 2008

Pocahontas besvikelse...

Åh blev lite besviken idag när jag fick videon inkopplad o skulle se Pocahontas med mina söner då Pelle behövde jobba o filmen hängde sig en bit in :( Jag verkligen älskar den filmen o Jamie verkade gilla den rätt så också... Så nu vet jag vad jag ska köpa till Jamie i julklapp (mest för min skull :D). Men den filmen har tjänat mig väl, fick den så fort den kom ut på VHS o jag har sett den massvis av gånger så inte så konstigt ifall den gav upp, men väldigt tråkigt!
Idag är det fredag o idag kommer Pelles föräldrar ner, dem kommer dock först ikväll så innan dess måste vi hitta på nåt o roa oss med. Jag ska spendera eftermidddagen med den otroligt roliga uppgiften att tvätta kläder... Pelle ska ta med sig Jamie o Nalle o åka upp till bilverkstan för dem ska fixa det sista på bilen o sen ska Pelle promenera ner med dem båda. Så jag får lite ensamtid här om inte Alex bestämmer sig för o börja tjura... men ensamtiden går väl åt till o tvätta os täda upp här hemma, vilket i sig inte är fel men ganska tråkigt. Känns inte som jag riktigt hinner med mig själv längre, även fast jag jämför med andra mammalediga 2 barnsföräldrar har det väldigt bra, jag har ju Pelle som kan hjälpa till. Men Pelle är dålig på o stänga dörren om sig när han går o jobbar, eller så glömmer han att berätta att han har massa jobb han måste ta tag i o så blir han arg på mig ifall jag vill ha hjälp med nåt... så det är ändå inte en dans på rosor att ha kontoret hemma. Och jobbet har en tendens att bli lite lidande ibland, men vad 17 familjen måste ju ändå få vara viktigast, speciellt då man har en ny liten i familjen!
Nej dax o sortera tvätt o annat roligt, Alex vaknar bergis snart o ska ha mat också... vi ses!
glöm inte o kommentera ibland här också, vill ju veta att nån läser :)

Tillägg: Blev så glad, stoppade i batteri i vågen nu idag o den berättade för mig att alla mina graviditetskilo är borta plus ytterligare ett halvt kilo. Nu hoppas jag bara på att jag kan tappa sådär 10 till innan sommaren då vi planerar o gifta oss.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj giftemål va roligt:D

Anonym sa...

Oj glömde skriva mitt namn:P Malin är de iaf:D

Anonym sa...

hej Nattis det är så kul att kunna gå in oc läsa på din blogg och kolla på bilder på bilddgboken. då har man liksom lite koll på dg och kan hålla kontakten även fast man inte hör av varandra så ofta. hehe, internet är inte BARA till för porr. Max och jag va och såg aveny Q i hegen och då va den låtn med; the internet is for porn, haha så jävla rolig!! Tänkerpå er och aknar er allihop, ska bli så kul att få träffa Alex också. Vi ses till jul/nyår!! Kram marri