onsdag, oktober 15, 2008

desperata Nathalie

ja jag börjar bli lite desperat här, sitter här med förvärkar, men dem gör inte tillräkligt ont för att jag ska våga hoppas men dem är ju inte direkt sköna... har absolut inget alls o sysselsätta min hjärna med och skulle inte kunna sova om jag så försökte. Inget på TV o inte direkt nån på msn o snacka skit med...
Idag vaknade jag tidigt, med mina mått :) var uppe vid nio för magen var inte i form... sen satt jag o snackade skit med Sandra ett tag, det är fördelen med o gå upp i tid, man hinner med några timmars skitsnack :D Sen så var det dax o hämta på dagis, åkte först för o betala för bilen som dem lagade igår, men dem ahde fortfarande itne några volvokort (vi vill dela upp betalningen) så han sa "kom tillbaka på fredag". Så bilen är fortfarande inte betald, småstäder har ju lite annan attityd känns det som... men dem har vår adress så dem kan ju alltid skicka faktura i slutändan men ändå.
Sen hämtade jag ut paket på posten, vart lite krångel o hitta rätt men i slutändan hade jag två paket med mig ut fast jag kommit in för o bara hämta ett. Dem måste ha fått det ena paketet idag för vi har inte hunnit få nån avi... nåja det var ju bra o få hem det med :) Skickade även iväg en födelsedagspresent till sandra, hoppas hon gillar den!
Efter o ha hämtat på dagis så åkte vi till ICA o handlade, bara för o få tiden o gå typ... ja o sen behövdes ju amten också såklart :P
hemma grejade jag, plockade upp runt omkring där det behövdes, ett par dar som jag inte plockar o det finns massor o göra, konstigt det dära... o så märkte vi typ alla Jamies kläder med namnlappar jag beställt på nätet. Känner mig som värsta desperata hemmafrun men det är ju bra o ha koll på hans grejer :) o det tog tid så vart ju ett bra tidsfördriv :D Sen vart det pannkakor idag igen, jamie älskar det o vi var inte sugna på något annat. Jamie hjälpte till med smeten o lyckades få smet både i håret o på benen... fråga mig inte hur ;) Sen fick jamie ett bad av Pelle medan jag fixade disken osv. o så kikade vi på stargate ihop men Jamie slocknade som ett ljus, han vart helt slut. Så nattningen blev inte så avancerad idag, bara o bära upp honom o ge honom en flaska välling :)
Var en överlag bra dag, rann på rätt så fort trots att vi inte gjorde nåt speciellt upphetsande. Och nu har jag soms agt förvärkar, har haft det i några timmar nu, behöver ju itne betyda nåt alls men är ju inte så skoj :S Det bästa hade ju vart om det sa pang boom o vi kunde få ut den där bebisen! Håll nu tummarna för att jag föder inatt, eller åtminstonde imorn!

Inga kommentarer: