fredag, oktober 10, 2008

Snigelfart

Hur kan tiden gå så förbaskat långsamt? Jag är så trött på att bara gå o vänta, inget händer o man blir bara mer galen! Sista månaden känns som ett år, jag är så uttråkad o har bara bebisar i skallen. Går man ut så ja vad ser man? Jo såklart en massa bebisar i vagnar o selar... Alla runt omkring mig får sina ungar känns det som även fast många fortfarande väntar precis som jag. Vi försöker fördriva tiden men så fort jag ger ifrån mig ett stön så reagerar Pelle med ett "är det värkar?" och då är tanken tillbaka :/ Well vi går båda o bara väntar, man blir tokig för mindre! Och då är det ändå 2 hela veckor kvar till BF idag... tänk om jag skulle gå över tiden?! huuuh hemska tanke!

Igår var vi iaf iväg på dagen, vi hälsade på hos min pappa. Yvonne var hemma men vi överlevde alla utan några större krigsskador :) Nej gick faktiskt riktigt civilicerat till även fast hon höll sig undan större delen av tiden. Hon var snäll nog att hämta några dockor till jamie som han fullständigt älskade o lekte massor med :D Till hans pappas förtvivlan! Jag ahr sagt att vi borde köpa docka till honom men det vägrar Pelle, emn efter igår kanske han kan gå med på det. Jamie hade så skoj!
Sen skulle pappa kolla på vårt bagage men det gick inte så bra, blev inte bättre o vi säger som så. Men förhoppningsvis kan vi få ordning på det. Vi har ju iaf den nya delen i, även om vi inte kan använda bagaget...
Efter besöket hos pappa så åkte vi hem till brorsan, klockan var redan 18:30 och jamie var gnällig men så fick han span på TUvas rum o då var han i full fart igen :D Till o börja emd var jag med barnen uppe men sen lekte dem där helt själva, jätteskönt. O Tuva tog hand om honom, hon är visserligen bara 7år men klarade det fint. Så vi tjötade lite med Gabbe o spelade guitarr hero. Eller jag spelade inte för jag ser med en gång att det inte är nåt för mig :D

Idag ska vi hem till Camilla o Rickard och äta middag, ska bli mycket trevligt!
Imorn har vi ännu inga planer men pratade om att kanske ringa Carl o Vicky, vi får se.
Söndag ska vi hem till mamma o Lasse på middag, vi ska även lämna Nalle där, han ska få bo där ett tag nu. Så vi kan fokucera på bebisen osv. Men sen vill vi självklart ha hem älsklingen igen :)

Inga kommentarer: