onsdag, oktober 29, 2008

uppdatering

Händer egentligen inte så mycket intressant här, vi har kommit in i spädbarnslunken o det funkar bra, visst är vi trötta men vi har ju fördelen att vi är 2 som kan hjälpas åt.
Igår så städade jag med Alexander i nya bärselen, han som reagerar på alla plötsliga ljud gjorde inte en min åt dammsugaren :-) Jag skurade dessutom hela lägenheten vilket var välbehövligt, har inte orkat ta tag i nåt sånt då jag varit gravid osv, fick ju dessutom inte det.
Sen igår när Jamie kom hem från dagis så gick han direkt ut i köket o plockade fram en visp och en bunke, sköt fram sin pall o ställde sig vid köksbänken. Han ville baka eller laga mat :D Så vi blandade ihop en mjuk pepparkaka *muuums*. Pelle jobbade hela dagen igår, fixade bokföring o annat skoj... men på kvällen vart han ledig för då kom Gabbe, Emma o Tuva för att beundra lilla Alexander. Tuva tyckte det var tur att vi har Jamie så hon fick så goda kakor :) Vi hade bakat en kladdkaka i förrgår också så det var värsta kalaset! Emma vart enormt bebiskär så hon satt med Alex mycket medan Tuva, Jamie, Gabbe o Pelle spenderade större delen av tiden med o leka i lekrummet :D Man blev nästan svartsjuk då man hörde dem stoja, men det är precis som att bara för att jag är tjej så ska jag inte vilja busa lika mkt med barnen så det faller naturligt på pappan... Sen var jag tvungen o amma också.
Idag har vi varit på BVC, snackade lite med läkaren som var där o han trodde att hostan Jamie haft i typ 2½ månad nu kanske kunde bero på allergi, han föreslog att vi skulle göra Jamies rum katt o hundfritt eller kanske till o med låna ut katten ett tag så vi kunde se ifall det var det. I pelles familj är många allergiska så risken finns tyvärr att Jamie kan vara allergisk mot katter :(
Iaf vi var ju på BVC för o väga Alex o han väger numer 3600g, man märker på kläderna att han är större än vad Jamie var, för dem kläderna han har idag hade Jamie när han var nästan 1 månad, o Alex är ju bara 10dar. När Jamie var 8dar vägde han iofs bara 3000g så kan ju föklara det hela endel!

Inga kommentarer: